OKULUMUZ KALİTE ETİKETLERİNE DOYMUYOR

OKULUMUZ KALİTE ETİKETLERİNE DOYMUYOR

01.09.2021 399

Safranbolu Kanuni ortaokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılında hem uzaktan eğitimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş hem de 5 farklı e twinning projesi ile kalite etiketi almıştır.

ØALTIN SAATLER isimli projemizden sorumlu öğretmenimiz YEŞİM ÖZTÜRK ile öğrencilerimiz ARDA DOĞANÜLKER,AHMET KAĞAN ÇİFTÇİ,MELEK RANA YILMAZ VE BERAT RAŞİT ÖZDEMİR yapmış oldukları etkinlikler için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

ØŞEHRİMDEKİ ENDEMİK BİTKİLERİ TANIYORUM isimli projemizden sorumlu öğretmenimiz BURCU ÇAKICI TUFAN ile öğrencilerimiz KAĞAN ÇALIK, AYŞEGÜL YABACI, ALİYE DURSUN, MUSTAFA TARASH VE IRMAK OĞUZ yapmış oldukları etkinlikler için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

ØHÜNERLİ ELLER isimli projemizden sorumlu öğretmenlerimiz BURCU ÇAKICI TUFAN ve NAZLI ATEŞ ile öğrencilerimiz KAĞAN ÇALIK, AYŞEGÜL YABACI, ALİYE DURSUN, MUSTAFA TARASH, IRMAK OĞUZ, HAZAL EYÜPOĞLU, ESİLA EYLÜL SEYMEN, MİRAY BÜYÜKŞAHİN, BEREN DEMİRCİ,UYGAR BETEN,BENNU ERDOĞAN,TUANA AKYÜZ,MUSTAFA KEREM BİLEN,MUHAMMET NİHAT MESUT,ÇAĞAN BİLEN,NİSANUR ATAY,ELANUR ALPARSLAN VE EFE KARACIK yapmış oldukları etkinlikler için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 VOCOTİON isimli projemizden sorumlu öğretmenimiz NURHAN AÇIKGÖZ ile öğrencilerimiz EREN AKSU, ŞEYMA GEZGEN, SUDE ULUDAĞ, TUĞÇE SERRA SATILMIŞ, POYRAZ DEMİR ÇALIŞKAN, YAĞMUR SARI  ve ALYA DAMLASU ARIK yapmış oldukları etkinlikler için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. 

WEB 2 ISLANDS isimli projemizden sorumlu öğretmenimiz NURHAN AÇIKGÖZ ile öğrencilerimiz ALİYE DURSUN, AYŞEGÜL YABACI, IRMAK OĞUZ, HAZAL SARIÇAM, MUSTAFA TARASH, HAYRÜNNİSA IŞILGAN VE ŞEVVAL EYSA ÇELEBİ yapmış oldukları etkinlikler için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 09-09-202109-09-2021

01-09-202101-09-202101-09-202101-09-2021